feb
2

Collegagroep ‘Strategisch leiderschap’

Als leidinggevende zit je mee aan het stuur om de missie van jouw organisatie te realiseren. Je doet dit samen met jouw bestuur en jouw team. Je probeert al de neuzen in de richting van de realisatie van de missie te sturen zonder het (team)proces uit oog te verliezen. Hiervoor is er nood aan een duidelijke visie en strategie. Medewerkers verwachten onder meer kaders om duidelijk te kunnen functioneren. Kortom, je bent bezig met een pakket dat heel wat van jou vraagt. Leidinggeven kunnen zich hierdoor bij momenten eenzaam aanvoelen. Gelukkig zijn er collega’s uit andere organisaties met wie je ervaringen kan uitwisselen.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de drie bijeenkomsten van deze collegagroep verkennen we samen hoe je met jouw organisatie in de gewenste richting kan sturen en iedereen aan boord kan houden. Via uitwisseling en intervisie bepalen jullie de inhoudelijke accenten. We maken tijdens de sessies ook ruimte voor toepassing en reflectie op de (visie)ontwikkeling van jouw eigen organisatie.

Wat neem je mee naar huis?

 • Inzichten en tips van andere collega’s
 • Kaders om mee aan de slag te gaan

Voor wie?

Deze vorming is gericht naar leidinggevenden van sociaal-culturele organisaties.

Praktisch

 • De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagen 2 februari, donderdag 9 maart en donderdag 27 april, telkens van 9.30 u. tot 16.30 u.
 • De deelnameprijs beddrgaat 210 euro.
 • Het maximum aantal deelnemers is 8.
 • De begeleiding is in handen van Paco Sanogo. Bij hem kan je ook terecht voor meer informatie.

Wens je deel te nemen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en kies voor het thema ‘Organisatiebeleid’ dan ontvang je een bericht zodra we de inschrijvingen starten.


Organisatiebeleid

Praktisch

3 bijeenkomsten

 1.   Ellipsgebouw
    2 februari 2023
    9:30 tot 16:30
 2.   Hendrik Consciencegebouw
    9 maart 2023
    9:30 tot 16:30
 3.   Hendrik Consciencegebouw
    27 april 2023
    9:30 tot 16:30

Locatie

Ellipsgebouw
Koning Albert II laan 35
Brussel
Paco Sanogo

Paco Sanogo


Scroll naar top