dinsdag 7 juni 2022 , woensdag 8 juni, donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni 09:30 tot 16:30

jun
7

De Communicatiekliniek

Communicatie

dinsdag 7 juni 2022 , woensdag 8 juni, donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni 09:30 tot 16:30

Wie er de vorige keer (of keren) bij was wil de Communicatiekliniek beslist voor geen geld ter wereld missen.

Waarom dan? Heel eenvoudig. Omdat de Communicatiekliniek een uitgesproken praktijkgerichte benadering van een waaier van actuele communicatiethema’s brengt, met de allerbeste en meest ervaren sprekers. Er is ook veel ruimte voor interactie. De Communicatiekliniek komt tot stand door de vereende krachten van De Ambrassade, FARO & Socius.

Net als vorig jaar gaat de Communicatiekliniek ook dit jaar digitaal, vier dagen lang. Met telkens een sessie in de voormiddag en een in de namiddag. Bovendien bestaat elke van die sessies uit twee delen. Starten doen we met het verhaal van een expert, die inzichten en ervaringen met je deelt. Na dat eerste deel krijg je antwoord op al jouw vragen.

En zo komt de Communicatiekliniek echt tegemoet aan jouw concrete communicatievragen en -noden. Want één ding is zeker: wie ‘in de communicatie zit’, is nooit echt klaar met leren. Bovendien zijn alle sessies ook na afloop nog drie maanden lang te bekijken. Als je dus een sessie moet overslaan, dan kun je die later in alle rust (her)bekijken.

En dit alles aan een vriendelijke prijszetting.

Surf naar de website van de Communicatiekliniek voor alle info. Daar kan je je ook inschrijven.

Online
jun
7

Plaats: Thuis, Online
Max Frans

Max Frans

Online
jun
7

Plaats: Thuis, Online


Scroll naar top