donderdag 16 juni 2022 14:00 tot 15:00

jun
16

Infosessie ‘Beleef weer meer’-campagne

Communicatie

donderdag 16 juni 2022 14:00 tot 15:00

In samenspraak met tal van partners lanceerde de Vlaamse overheid de campagne ‘Beleef Weer Meer’. Deze campagne, die van begin mei tot eind september loopt, wil het brede publiek opnieuw richting cultuur- en vrijetijdsaanbod lokken. Het gaat dan zowel over theatervoorstellingen, concerten en tentoonstellingen als over activiteiten van sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties.

De campagne omvat een centraal luik, met een campagnespot op tv, affiches op publieke plaatsen e.d en een decentraal luik. Daarom werd onder coördinatie van Publiq een toolkit ontwikkeld waarmee alle organisaties die dat wensen de komende maanden aan de slag kunnen. De toolkit laat ook toe het campagnemateriaal zowel in woord en beeld wat te personaliseren.

Om ervoor te zorgen dat het campagnemateriaal maximaal op maat ingezet wordt voor en door de sociaal-culturele en amateurkunstensector, organiseren Socius, De Federatie en publiq een online infosessie. We lichten de campagne toe, overlopen de mogelijkheden van de toolkit en laten je zien hoe je de campagne op maat van jouw organisatie kan ondersteunen.

  • De infosessie vindt online plaats op donderdag 16 juni van 14u tot 15u.
  • Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via de website van Publiq.
  • We bezorgen  je vooraf een link waarmee je de sessie kan volgen.
  • Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je kan achteraf de opname bekijken op de websites van Socius en De Federatie.
  • Contacteer Max Frans (Socius) of Bart Verhaeghe (De Federatie) voor meer informatie
Online
jun
16

Plaats: Thuis, Online
Max Frans

Max Frans

Online
jun
16

Plaats: Thuis, Online


Scroll naar top