apr
19

Vorming ‘Vormgeven aan blended leren’

Corona daagde je uit om leercontexten te creëren met digitale middelen. Sindsdien ben je steeds meer overtuigd van de meerwaarde hiervan. Maar tegelijk besef je heel goed dat het digitale leren nooit helemaal het offline leren in groepen zal vervangen.

Daarmee start de zoektocht naar hoe we het beste van twee werelden in elkaar kunnen schuiven. Hoe kunnen we digitale contexten slim combineren met live contexten als het op leren aankomt? In deze vorming reiken we je voor dit zogenaamde ‘blended learning’ heldere kaders én concrete tips aan en word je begeleid in het ontwerpen van een voor jouw organisatie bruikbare ‘blended’ leercontext.

Praktisch

 • De vorming start op woensdag 19 april in het Ellipsgebouw  (lokaal 2B108) van 9.30 u. tot 16.30u. Bij aanvang van de vorming krijg je een opdracht om een ‘blended’ leercontext voor jouw organisatie te ontwerpen. We sluiten de vorming af met een online webinar op woensdag 31 mei van 10 u. tot 12 u. Tussentijds organiseren we individuele coachingsmomenten (van maximum 1 uur).
 • De begeleiding is in handen van Gie Van den Eeckhaut. Hem kan je ook contacteren voor meer informatie.

Wens je deel te nemen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en kies voor het thema ‘Sociaal-cultureel werken’ dan ontvang je een bericht zodra we de inschrijvingen starten.


Digitaal, Sociaal-cultureel werken

Praktisch

2 bijeenkomsten

 1.   Ellipsgebouw
    19 april 2023
    9:30 tot 16:30
 2.   Online
    31 mei 2023
    10:00 tot 12:00

Locatie

Ellipsgebouw
Koning Albert II laan 35
Brussel
Gie Van den Eeckhaut

Gie Van den Eeckhaut


Scroll naar top