Webcast: subsidieregelingen voor sociaal-culturele projecten

Heb je een goed idee voor een sociaal-cultureel project, maar heb je geen middelen om het te realiseren? Of ben je met je organisatie op zoek naar financieringsmogelijkheden om je werking uit te breiden met sociaal-culturele praktijken? Dan zijn er drie subsidieregelingen die voor jou interessant kunnen zijn:

  1. sociaal-culturele projecten met een laboratoriumrol
  2. projectsubsidie voor bovenlokale cultuurprojecten
  3. innovatieve partnerprojecten

1. Sociaal-culturele projecten met een laboratoriumrol

In de video hieronder vertel ik je alles wat je moet weten over de subsidieregeling voor sociaal-culturele projecten met een laboratoriumrol. Deze infosessie duurt een klein uurtje, dus maak het jezelf comfortabel en neem er gerust pen, papier en een koffietje bij.

2. Bovenlokale cultuurprojecten

Heeft jouw project een bovenlokaal karakter? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Alles wat je moet weten over projectsubsidies voor een bovenlokaal cultuurproject vind je op www.cultuuroptil.be.

3. Innovatieve partnerprojecten

En tot slot is er de subsidieregeling voor innovatieve partnerprojecten. In de slides hieronder vind je al heel wat informatie. Wil je graag meer weten over deze projectsubsidies? Schrijf je dan in voor de online infosessie van het Departement Cultuur, Jeugd en Media op woensdag 22 april om 10u.

Je project indienen

Na het bekijken van de online infosessie en de slides van OP/TIL en het Departement CJM zou je alvast een goed zicht moeten hebben de regelingen die voor jou interessant zijn. Ook zou het duidelijk moeten zijn wat je precies moet doen om je project in te dienen. Heb je toch nog vragen? Stuur me dan zeker een mailtje.

Wil je graag een project indienen? Dan kan je dat doen in KIOSK, de online omgeving van het departement Cultuur, Jeugd en Media. De uiterste indiendatum voor de drie subsidieregelingen is 15 juli 2020. Veel succes!

Lees ook

Scroll to Top