nov
2
2020

Ben jij al lid van het nationale solidariteitsplatform van goede doelen?

Communicatie

Nieuws

Meer dan 100 goede doelen slaan de handen in elkaar en lanceerden op 20 oktober het solidariteitsplatform Ik steun mijn goede doel – Samen in Actie. Door de coronacrisis dit jaar ziet een gemiddeld goed doel 30 tot 80% van de inkomsten verdwijnen. Voor veel goede doelen is het dan ook niet 5 voor 12 maar al 5 na 12 en is hun dagelijkse hulpverlening in gevaar. 

Met Ik steun mijn goede doel – Samen in Actie trekken Centrum Preventie Zelfdoding, Transplantoux, Belgisch Kinderkankerfonds, Spierziekten Vlaanderen, Het Balanske, Majin Huis, BOfort, Noblito, LuKiArt vzw, Kenniscentrum WWZ-Steunpunt Vrijwilligerswerk, Perhonen, Vriendenkring Fatima Center, Meegaan, Toolbox, ArmenTeKort vzw, Stichting tegen kanker, BOfort, Noblito, LuKiArt, Perhonen, Give a Day en meer dan 100 reeds deelnemende organisaties aan de alarmbel en gaan ze via dit nationale en overkoepelende platform samen op zoek naar inkomsten en hulp.

Organisaties en verenigingen kunnen zich registreren voor de campagne en een eigen fundraiser community uitbouwen via iksteunmijngoededoel.be.


Hilke Charels

Hilke Charels

Scroll to Top