mei
6
2022

Campagne ‘Beleef weer meer’

Communicatie

Nieuws

In samenspraak met tal van partners lanceerde de Vlaamse overheid de campagne ‘Beleef Weer Meer’. De campagne, die van begin mei tot eind september loopt, wil het brede publiek opnieuw richting cultuur- en vrijetijdsaanbod lokken. Het gaat dan zowel over theatervoorstellingen, concerten en tentoonstellingen als over activiteiten van sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties.

De campagne omvat een centraal luik, met een campagnespot op tv, affiches op publieke plaatsen … en een decentraal luik. Daarom werd onder coördinatie van Publiq een toolkit ontwikkeld waarmee alle organisaties die dat wensen de komende maanden aan de slag kunnen. De toolkit laat ook toe het campagnemateriaal zowel in woord en beeld wat te personaliseren.

Om ervoor te zorgen dat het campagnemateriaal maximaal op maat ingezet wordt voor en door de sociaal-culturele en amateurkunstensector, organiseren Socius en De Federatie op vrijdag 13 mei een online infosessie. We lichten de campagne toe, overlopen de mogelijkheden van de toolkit en laten je zien hoe je de campagne op maat van jouw organisatie kan ondersteunen.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top