aug
17
2022

Conferentie Transities en Gedrag door NWO

Burgerinitiatief, Sociaal-cultureel werken

Nieuws

Op dinsdag 4 oktober 2022 organiseert NWO-Domein Sociale en Geesteswetenschappen in Den Haag de conferentie Transities & Gedrag, naar aanleiding van het NWO programma Transities & Gedrag. Hier komen beleidsmakers, onderzoekers, bedrijven en maatschappelijke organisaties samen om elkaar te ontmoeten, inspireren en bevragen. Centraal staan de tussentijdse resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar menselijk gedrag en gedragsverandering in de context van de energietransitie, mobiliteitstransitie, voedseltransitie, zorgtransitie en bouwtransitie.

Programma

Na een opening van dagvoorzitter Wim Derksen spreekt gedragseconoom en auteur Eva van den Broek. Vervolgens kunnen de bezoekers in verschillende transitiekamers demonstraties en presentaties volgen binnen de thema’s mobiliteit, voedsel, zorg, bouw en energie. Hier worden onder andere de (tussentijdse) resultaten gepresenteerd van twaalf onderzoeksprojecten die gefinancierd worden vanuit het NWO programma Transities & Gedrag. Meer informatie over de onderzoeksprojecten

Praktische info

De Conferentie Transities & Gedrag vindt plaats in het ZZIIN conferentiecentrum in Den Haag, boven station Den Haag Centraal. Deelname aan de Conferentie Transities & Gedrag is gratis. Het programma is niet digitaal te volgen. De voertaal is Nederlands. Aanmelden kan via deze website.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll naar top