aug
22
2023

Dito en Morgane Gielen lanceren ‘Liefdevolle lijven’

Communicatie, Diversiteit

Nieuws

Op 4 september, Internationale Dag van de Seksuele Gezondheid, organiseert Dito de officiële opening van haar sensibiliserende fototentoonstelling Liefdevolle lijven

Met Liefdevolle lijven krijg je als toeschouwer het voorrecht om een blik te werpen op het intieme leven van twintig liefdevolle mensen. Sommigen hebben een beperking, anderen niet. Sommigen zijn vaste partners, anderen dan weer niet. Alleszins is elk individu intiem met zijn/haar/hun partner, elk op een eigen manier.

Krijg de kans om als eerste mee te reizen doorheen 10 bijzondere beelden van 10 krachtige koppels. Luister naar meeslepende verhalen over liefde, seksualiteit en leven met beperkingen. De tentoonstelling zit vol openheid, echtheid én humor.

Praktisch

Je kan de tentoonstelling bekijken van 5 tot en met 30 september in Hal 5 in Leuven. Nadien reist hij door naar een andere plek in Vlaanderen. 

Meer info over de tentoonstelling en toekomstige locaties vind je op: https://www.ditovzw.be/actie/projecten/eros/liefdevolle-lijven/

Dito is een vereniging van en voor personen met een handicap of chronische ziekte en hun netwerk. We informeren, sensibiliseren en zetten onze stempel op een participatief beleid. Dat doen we met meer dan 10.000 leden. We verrassen de brede samenleving met innovatieve projecten als De Voorleesbende, Filoe, Garsons Uniek en Inktvis.

Morgane Gielen is de bezielster van No Babes. Ook richtte zij als eerste een inclusief modellenbureau in België op: No Babes Agency. Een betere partner kan Dito zich niet voorstellen voor dit project. Met No Babes en No Babes Agency bereikt Morgane meer dan 10.000 volgers op Instagram en Facebook. Ze verscheen op zowat alle Vlaamse televisiezenders en in magazines als Flair, Knack, Humo, HLN en Nina. Meer info op www.nobabes.be en www.morganegielen.com.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top