mrt
15
2023

Doe mee met de fotowedstrijd Mixed Feelings van Impuls

Communicatie, Digitaal

Nieuws

Zie jij het ook? Onze samenleving worstelt met gevoelens. Op sociale media tonen we vaak alleen het beste van onszelf. De Picture Perfect cultuur: geposeerd, altijd gelukkig en liefst van al nog opgesmukt met wat filters. Nochtans: alle gevoelens mogen er zijn. Tijd om dat aan elkaar te tonen. 

Met deze fotowedstrijd zwemt Impuls tegen de stroom van Picture Perfect in, samen met jou. Maak een foto die jouw rijkdom aan gevoelens uitbeeldt, zonder oordeel over goed of slecht. Dat kan een selfie of een portret zijn van iemand anders, je huisdier of kind. Maar abstracte beelden zijn even welkom: een boze lucht, een gezicht dat je in een voorwerp ziet, een landschap of een heel abstract beeld dat uitdrukking geeft aan je gevoelens. 

Kijk om je heen, wees creatief en vat het in een sprekende foto. Verander mee de manier van kijken naar gevoelens, uit jezelf en maak kans op een vormingspakket van Impuls.

De wedstrijd staat open voor fotografen van alle niveaus en deelname is gratis. Ga de uitdaging aan en dien één of meer foto’s in. Indienen kan tot 15 juni 2023. Geef ze een duidelijke titel en een korte omschrijving van de ervaring die je wil delen. Laat je inspireren door de waaier van gevoelens die je op de gevoelenskaartjes van Impuls vindt.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll naar top