jan
9
2023

Enquête vrijwilligers: geef ons de ruimte!

Vrijwillige inzet

Nieuws

Geef ons de ruimte! Die boodschap zet beweging.net centraal tijdens de Week van de Vrijwilliger 2023. Van 25 februari tot 5 maart zetten ze al hun vrijwilligers in de bloemetjes en bedanken ze hen voor al hun onvoorwaardelijke inzet. Maar dat is allemaal niet zo vanzelfsprekend of evident. Niet elke organisatie beschikt immers over de geschikte ruimte om activiteiten te organiseren of om te vergaderen. Vrijwilligers botsen daar vaak op verschillende drempels.  

Daarom organiseert beweging.net een grote bevraging om te polsen hoe jij die situatie als vrijwilliger ervaart. Ben je tevreden met de beschikbare ruimtes in jouw gemeente? Heb je zelf een lokaal met jouw vereniging? Wat met onderhoud? Zijn die ruimtes betaalbaar of hebben de stijgende energieprijzen ook gevolgen voor jouw vereniging? Hoe ziet jouw droomlokaal eruit?  

Laat het weten via onderstaande enquête en stuur ze zeker door naar andere vrijwilligers. Wie weet maak jij wel kans op een mooie prijs! 

Beweging.net stelt de resultaten graag voor tijdens de Week van de Vrijwilliger. Daarnaast schrijven ze ook beleidsaanbevelingen voor de lokale besturen om organisaties te ondersteunen in hun zoektocht naar een geschikte ruimte.  

Hier vind je meer info.
Vul hier de bevraging in.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll naar top