sep
27
2022

EPALE op de Socius-Trefdag 2022

Internationaal, Sociaal-cultureel werken

Nieuws

EPALE is het Europees platform voor volwasseneneducatie (European Platform for Adult Education Europe). Het startte 7 jaar geleden op initiatief van de Europese Commissie. De EPALE-gemeenschap telt ondertussen meer dan 111.000 leden. Ook jij kan deel worden van deze community door een persoonlijk account te maken.

Op de Socius-Trefdag op 17 november 2022 is EPALE er ook bij. EPALE biedt je de kans om jouw dagelijkse praktijk te ondersteunen, om de onderlinge verbinding ook internationaal te versterken en om ervaringen, kennis en expertise, binnen en buiten het eigen werkveld en in binnen- en buitenland te delen. Maak je ter plekke je account aan, dan maak je bovendien kans op een boek van een van onze Trefdag-sprekers. Redenen genoeg dus om even langs de EPALE-stand te lopen op de Socius-Trefdag.

EPALE is een goedgevulde grabbelton. Bij elk bezoek vind je wel iets nieuws. Je kan gericht zoeken of al grasduinend inspiratie vinden. Hieronder een kleine greep wat je Europese collega’s deelden rond het thema ‘polarisering’:


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top