feb
7
2024

EU Subsidiemarathon #4: Citizens, Equality, Rights and Values-programma (CERV)

Internationaal

Projectoproep

28 februari: #4 Citizens, Equality, Rights, and Values (CERV) – 15:30 tot 17:00 (online)

Richt jouw organisatie zich op het creëren van zo breed mogelijke impact rondom maatschappelijke vraagstukken, zoals anti-discriminatie, queer empowerment, burgerparticipatie, ondersteuning aan slachtoffers van geweld of Europees cultureel erfgoed? Of willen jullie juist een heel specifieke doelgroep bereiken? Ben je op zoek naar aanvullende financiering? Dan is deze webinar over de subsidiemogelijkheden van Citizens, Equality, Rights and Values (CERV) iets voor jou. De activiteiten waarvoor subsidie wordt toegekend zijn vaak een combinatie van bewustmakingscampagnes, onderzoek, en het ontwikkelen van tools.

CERV heeft als doel om de waarden en rechten van de Europese Unie te waarborgen en te bevorderen. Dit betekent dat het programma financiering biedt aan projecten van met name maatschappelijke organisaties en (lokale) overheden die actief bezig zijn met deze waarden en/of rechten, en zo kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van democratische en inclusieve Europese samenlevingen.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Rong Zwemmer, adviseur Citizens, Equality, Rights and Values programme (CERV), je alles over de mogelijkheden. Daarnaast gaat hij in gesprek met Simone Rots, managing director bij International New Town Institute over haar ervaringen met het aanvragen van financiering bij CERV voor het project New Towns | New Narratives.

Programma (Nederlands)

15:30 – 15:35 Welkom door Kirsten van den Hul (DutchCulture) en Lucas Evers (Waag | FutureLab)
15:35 – 15:40 Introductie subsidieprogramma door Rong Zwemmer (CERV)
15:40 – 16:05 Presentatie + Q&A door Simone Rots (International New Town Institute)
16:05 – 16:20 Presentatie CERV door Rong Zwemmer
16:20 – 17:00 Q&A CERV + Afronding

Meer informatie vind je hier.


Staša Pavlović

Staša Pavlović

Scroll to Top