jun
20
2022

Herbekijk: infosessie ‘Beleef Weer Meer’-campagne

Communicatie

Nieuws, Video

Op donderdag 16 juni 2022 organiseerden De Federatie, Faro, Publiq en Socius een online infosessie over de campagne ‘Beleef Weer Meer’, een initiatief van de Vlaamse overheid om het brede publiek opnieuw richting cultuur- en vrijetijdsaanbod te lokken. Het gaat dan zowel over theatervoorstellingen, concerten en tentoonstellingen als over activiteiten van sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties. Meer informatie lees je in dit nieuwsbericht.

Hoe kan je zelf met de campagne aan de slag? Op welke manier kan je met de toolkit (een folder met allerlei digitaal promotiemateriaal zoals flyer, affiche, post voor sociale media …) het campagnemateriaal personaliseren? Kan dat op een laagdrempelige manier? Al die vragen kwamen aan bod in de infosessie. Publiq heeft het campagnemateriaal ook omgezet in gratis Canva-sjablonen zodat je er vlot mee kan werken, meer info vind je in het laatste deel van het webinar.

De opname kan je onderaan bekijken. Aan de hand van de toegevoegde hoofdstukken kan je snel het juiste deel raadplegen. Toegang tot de toolkit vraag je aan bij Publiq.


Zé Vandenhoeck

Zé Vandenhoeck

Scroll to Top
Scroll naar top