dec
18
2023

Het Verenigingsloket gaat live

Communicatie, Digitaal, Sociaal-cultureel werken, Vrijwillige inzet

Nieuws

Op 30 januari 2024 stelt Minister Jambon in Aalst het Verenigingsloket voor aan partners en de pers. Vanaf dat moment kunnen verenigingen zich registreren en informatie vinden op www.verenigingsloket.be. Het dienstenaanbod zal aanvankelijk beperkt zijn, maar zal geleidelijk worden uitgebreid naarmate meer dienstverleners hun eigen producten integreren. Het Verenigingsloket is namelijk een groeiproject, waarbij extra functionaliteiten en diensten stap voor stap worden toegevoegd!

Lees meer over de functionaliteiten en werking van deze eerste publieksversie op het Verenigingsloket live op 30 januari.

Verenigingsloket: webinar voor verenigingen, koepels en steunpunten op 6 februari 

Op 30 januari 2024 gaat het Verenigingsloket live. Dat digitale platform wil de dienstverlening aan verenigingen toegankelijker maken en vereenvoudigen. Ben je actief bij een vereniging of werk je bij een koepel of steunpunt? Ontdek dan tijdens dit webinar de voordelen en functionaliteiten van het Verenigingsloket voor jouw vereniging of koepel! Er is een sessie om 14u en eentje om 19u30.

Schrijf je in via Verenigingsloket: webinar voor verenigingen en koepels | Departement Cultuur, Jeugd & Media (vlaanderen.be)


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top