jan
26
2024

How to Zoöp – workshop

Internationaal

Projectoproep

Wat leer je?

Deze dag geeft je de middelen om voorbij de belangen van alleen de mens te kijken. Je leert hoe Zoöps de stemmen en belangen van al het niet-menselijke leven meenemen in de besluitvorming van hun organisaties.

  • Je maakt kennis met alle basisprincipes van het Zoöp-model;
  • Ook maak je kennis met de Zoöp waar de workshop plaatsvindt en je leert hoe deze in de praktijk te werk gaat;
  • Je ervaart hoe het is om te kijken naar een organisatie als een ecosysteem met zowel menselijke als niet-menselijke deelnemers, en krijgen handvatten om de gezondheid van dit ecosysteem te beoordelen; 
  • Je ontmoet een Spreker voor de Levenden en je leert hoe deze haar rol in een Zoöp invult;
  • Je ontmoet gelijkgestemde mensen, en leert van elkaar

Op basis hiervan krijg je nieuwe ideeën over wat er moet veranderen en welke beslissingen je moet nemen om de kwaliteit van leven van de hele Zoöp te bevorderen. 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Maak jij deel uit van een organisatie die misschien een Zoöp wil worden, of wil je simpelweg meer leren over het organisatiemodel en de werking ervan om te zien of het wat voor jouw organisatie kan zijn? Geef je dan hieronder op. In totaal hebben we 12 plekken beschikbaar.  

Duur: 1 dag (van 10:00 tot 17:00)
Prijs*: Solidaire betaling (zie hieronder)
Voor wie: Medewerkers van start-ups, gevestigde bedrijven of particulieren die meer willen weten over het organisatiemodel en het starten van een Zoöp, max 12 deelnemers.
Gegeven door: Klaas Kuitenbrouwer, Wietske Nutma, en een Spreker voor de Levenden.
Voertaal: Afhankelijk van de deelnemers Nederlands of Engels
Locatie: Bij een Zoöp in de Randstad 
Datum: 22 maart 2024

*We houden graag rekening met verschillende inkomens en vermogens. Daarom houden we een solidaire betalingsschaal aan voor de workshop. Deze bestaat uit twee alternatieven:

  1. Deelname workshop, voor non-profits: €195,-
  2. Deelname workshop, voor for-profits: €495,-

Is het bedrag te groot voor jouw organisatie, of kun je dit persoonlijk niet financieren, neem dan contact met ons op. Als je meer kunt betalen, graag! Zo maak je de deelname voor een minder vermogende deelnemer mogelijk.

Inschrijven kan je hier.


Staša Pavlović

Staša Pavlović

Scroll to Top