jan
12
2023

Info- en schrijfsessie over de Brexit Adjustment Reserve

Internationaal

Nieuws

Wil je samenwerken, touren of exposeren in het Verenigd Koninkrijk? Dan kom je misschien in aanmerking voor de Brexit Adjustment Reserve. Dat is een tijdelijke, Europese subsidielijn die de nadelige gevolgen van de uitstap van het Verenigd Koninkrijk wil beperken en de toekomstige samenwerking en relaties met het land wil verbeteren. Tijdens deze infosessie geeft het Departement CJM meer uitleg over die subsidie. In de aansluitende schrijfsessie krijg je hulp met je dossier.

Dit is een korte infosessie over de BAR-middelen met een praktisch luik waarbij je samen met experten van het Departement Cultuur, Jeugd en Media, VLAIO, Circuscentrum, Kunstenpunt, VI.BE, FARO en Cultuurloket aan je projectdossier kunt schrijven. Ben je niet zeker of je projectidee in aanmerking komt voor een subsidie uit de BAR? Ook hiermee helpen de BAR-experten je graag verder. Je kunt advies vragen over je projectidee, de uitvoering ervan en de financieringsmogelijkheden die de BAR biedt. Je kunt zelfs op het einde van de dag een aanvraag indienen via het e-loket van VLAIO. Zo kun je al projectkosten maken en ben je er zeker van dat je je project goed op de rails zet. Neem zeker je laptop mee.

Dit is een sessie voor organisaties, vzw’s, kunstenaars, artiesten … die een negatieve impact ondervinden van de Brexit. Met andere woorden, iedereen uit de culturele en creatieve sectoren die snel en efficiënt een project in het Verenigd Koninkrijk wil opstarten met behulp van Europese financiering.

  • Dinsdag 31 januari 2023 van 14 tot 17.30 uur.
  • Anna Bijnsgebouw (VAC Antwerpen) – lokaal 02.16b – Jordaens, Lange Kievitstraat 111-113, 2018 Antwerpen
  • Meer info en de mogelijkheid om je te in te schrijven, vind je hier.

Staša Pavlović

Staša Pavlović

Scroll naar top