apr
25
2022

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Staša en Mieke

Communicatie, Internationaal

Blog

Sinds enkele weken is het weer net iets drukker in de kantoren van Socius. En gezelliger. Dat heeft niet alleen te maken met het einde van de eindeloze reeks aan telewerkdagen, maar meer nog door de komst van onze twee nieuwe goedlachse en straffe collega’s Staša en Mieke.

Staša Pavlović zal instaan voor de coördinatie van onze jaarlijkse Trefdag en de ontwikkeling van de internationale strategie van Socius voor haar rekening nemen. 

Mieke Vasseur is onze kersverse stafmedewerker communicatie. Ze zal verhalen in de sector sprokkelen en uitwerken in woord, beeld en geluid. Ook de website, het e-zine, het jaarlijks magazine … behoren tot haar takenpakket. Tot slot kan je haar ook aan het werk zien tijdens onze vormingen over Instagram en/of smartphonefotografie.    

Kan je jezelf kort voorstellen aan de hand van drie woorden?

Staša: “Kort samengevat: weetgierig, levenslustig en rusteloos.”

Mieke: “Ik vind het fijn om mensen te helpen, met kleine en grote vragen. Verder ben ik enthousiast, ik zie vaak kansen en hou mijn ogen en oren continu open voor inspiratie. En noem mij ook maar een overdenker.”

Wat brengen jullie mee naar Socius uit jullie vorige werkervaring(en)?

Staša: “Mijn volledige loopbaan al wissel ik af tussen verdiepend en verbindend werken, en in mijn huidige takenpakket zal ik daar ook goed gebruik van kunnen maken. Misschien komt mijn talenkennis ook van pas als ik over grenzen heen begin te kijken.”

Mieke: “Ik scherpte mijn schrijf- en eindredactieskills aan, leerde om goed naar je boodschap en doelgroep te kijken en doorheen de jaren ontwikkelde ik een passie om mensen/organisaties te coachen met hun communicatie.”

Jullie zijn nu allebei al enkele weken aan de slag bij Socius. Wat is jullie tot hiertoe bijgebleven?

Mieke: “Het hartelijke onthaal, inclusief een vlagjesslinger aan mijn bureau. Op de derde dag wandelde ik met een tas thee van de keuken naar mijn werkplek en plots overviel mij het warme gevoel hoe vertrouwd het hier toen al voelde.”

Staša: “Het gevoel thuis te komen in een team vol warme, gedreven, gepassioneerde, fijne mensen. Kleurrijke vlaggetjes, een stippenbegonia, een gezellige buurtverkenning op mijn eerste dag, en het motto: Alles kan.”

Waar kijken jullie het meest naar uit?

Mieke: “Naar het reilen en zeilen van de sector. Naar het ondersteunen van alle medewerkers met hun communicatie. Naar stappen vooruit te zetten met onze eigen sociale media. Naar het uitwerken van de vele ideeën die tijdens onze eerste contentplanning aan bod kwamen. Al weet ik uit ervaring dat sommige opdrachten net dat tikkeltje meer hebben waardoor ze onder mijn huid kruipen. Hier wordt het jaarlijks magazine een van mijn kindjes. Ik kijk ernaar uit om dat, samen met jullie, te laten groeien en bloeien.”

Staša: “Ik kijk ernaar uit om het sociaal-culturele veld over de grenzen te verkennen. Ik hoop op kleine, inspirerende ontmoetingen, verrassende perspectieven en sprankelende ideeën waarmee we ons werkveld nog meer gaan helpen floreren. En uiteraard kan ik niet wachten om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten op onze Trefdag in november. Het wordt boeiend!”


Max Frans

Max Frans

Scroll to Top