Debbie Bevers

coördinator financiën en administratie

02 247 28 50

debbie.bevers@socius.be

Ervoor zorgen dat alles achter de schermen vlot verloopt, zodat de inhoudelijke werking van Socius in optimale omstandigheden kan worden vormgegeven: dat is mijn doel. Samen met mijn collega’s van het team financiën en administratie ondersteun ik de dagelijkse werking. Dat gaat van het opvolgen van de zakelijke kant van de organisatie tot het voorzien van de nodige voorraad koffie, koekjes en toiletpapier. 

In eerste instantie ben ik het aanspreekpunt van de Socius-medewerkers, voor alles rond personeelszaken, financiën en allerlei praktische zaken. Sectororganisaties kunnen dan weer bij mij aankloppen met vragen over facturen, betalingen en zaalverhuur.

De kennis over de zakelijke werking van organisaties in de brede sociaal-culturele sector deed ik na mijn studies op in de podiumkunsten en het jeugdwerk. Sinds 2,5 jaar mag ik die kennis nog elke dag bijschaven bij Socius. Het geeft me voldoening en energie om een organisatie met een maatschappelijke missie zakelijk mee te creëren met respect voor de eigenheid ervan. Zo kan ik blijven bijleren en groeien, omringd door inspirerende collega’s en organisaties.

Scroll to Top