Greet Rupus

administratief medewerker

02 247 28 39

greet.rupus@socius.be

Vanuit het team Financiën en Administratie word ik ingeschakeld in verschillende terreinen en dat vind ik er net boeiend aan. De grootste uitdaging blijft nog altijd het op peil houden van onze databank – lees: prutsen, testen, aanpassen, herwerken … – en het doorgeven van de daarover opgedane kennis. Heb je problemen om in te loggen op onze sites om bijvoorbeeld jouw inschrijving te laten noteren? Dan hoor je van mij soms dat je een ander account moet aanmaken.

Daarnaast probeer ik met zorg de aan mij toevertrouwde educatieve medewerkers en hun vormingsactiviteiten te ondersteunen. Vanuit mijn mailbox ontvang je weleens een bevestiging voor je inschrijving of een andere vraag.

Interne communicatie – het reilen en zeilen in de organisatie – staan ook altijd in mijn agenda, en daarmee vul ik dan ook de agenda’s van collega’s.

Het zoeken naar oplossingen voor een nog vlottere werking van dat alles, geven me dan weer een goed gevoel en energie, zodat ik met veel enthousiasme aan een volgende werkdag kan beginnen.

Mijn momenten om tot rust te komen, vind ik in de schoonheid en emotie van kunst, sport en natuur. Daarvan kan ik genieten samen met mijn familie en/of mijn vriendenkring. 

Scroll naar top