Ingrid Matthijs

administratief medewerker

02 247 28 37

ingrid.matthijs@socius.be

Ik maak deel uit van het team financiën en administratie van Socius. Collega’s kunnen op mij rekenen voor de administratieve ondersteuning van hun vormingsactiviteiten en de organisatie van Socius-evenementen zoals onder andere onze Trefdag. Voor dergelijke grotere publieksgerichte events prospecteer ik regelmatig nieuwe locaties. Af en toe maak ik een creatieve zijsprong en ontwerp ik een flyer, vormingsmateriaal of een publicatie.

Waarvoor jij bij mij terechtkan? Alles wat te maken heeft met jouw inschrijving voor vormingsactiviteiten. Zijn je contactgegevens niet correct, wens je je inschrijving te annuleren of wil je switchen met een collega, heb je een bepaalde dieetwens, wil je vormingsmateriaal ontvangen … laat maar horen en dan breng ik dat in orde.

Mijn dagelijkse omgeving en babbels met mijn collega’s geven mij inspiratie om mijn job uit te oefenen. Het zit soms in kleine dingen, en dat zijn kansen die ik grijp en vasthou, en die me doen groeien met de tijd. Anderzijds zijn verantwoordelijkheidsgevoel en creativiteit drijfveren om mijn job goed te doen.

Kunst en architectuur, strips en humor, muziek en film, familie en vrienden prikkelen me, geven me energie … maar voor mentale rust is er geen betere manier dan stappen in de natuur, liefst op plaatsen waar je niet veel volk tegenkomt, en op weg naar een topje met 360°-uitzicht. Genieten!

Scroll naar top