Marthe Jans

stafmedewerker verenigen en vrijwillige inzet

02 247 28 35

marthe.jans@socius.be

Sociaal-cultureel werk zonder vrijwillige inzet? Ondenkbaar! Als stafmedewerker heb ik het geluk om me te mogen verdiepen in de wondere wereld van verenigen en vrijwillige inzet; een wereld die volop in beweging is. Vrijwillige engagementen bestaan in alle geuren en kleuren. We worden voortdurend uitgedaagd om al die vrijwilligers te betrekken, te ondersteunen en te motiveren.

Heb je interessante kennis of ervaring over die thema’s? Wil je eens van gedachten wisselen? Heb je een vraag over verenigingsdemocratie, het betrekken of het ondersteunen van vrijwilligers, je vrijwilligersbeleid …? Aarzel niet om mij te contacteren.

Inspiratie en energie haal ik uit gesprekken met mensen rondom mij, boeiende praktijken en mooie verhalen. Ik kijk er dan ook naar uit naar hoe we elkaar kunnen inspireren! Daarnaast put ik inspiratie uit mijn eigen ervaring als vrijwilliger en in het ondersteunen van vrijwilligers.

Ook in mijn vrije tijd vind ik energie in het samenzijn met mensen. Dat kan op het tennisveld, tijdens een wandeling met vrienden of rond de tafel met een fijn gezelschapsspel. En tussen al die bezigheden door, kom ik helemaal tot rust in mijn eigen urban jungle.

Scroll to Top