Max Frans

coördinator communicatie en marketing

02 247 28 52

max.frans@socius.be

Als coördinator communicatie en marketing mag ik niet alleen een team van gedreven en straffe collega’s helpen aansturen, maar kan ik me ook nog eens bezighouden met een materie die me nauw aan het hart ligt. Lang niet iedereen zal steigeren van enthousiasme als de woorden communicatiebeleid of -strategie vallen, maar mij heeft het sinds ik de schoolbanken verliet nog geen seconde verveeld.

Via een korte omzwerving ben ik al snel in de socialprofit-sector beland, waar de gedrevenheid en passie van de mensen die erin werken typerend en besmettelijk zijn. Werken voor een steunpunt geeft je bovendien de kans om met een veelheid aan organisaties, thema’s en publieken in contact te komen. En omdat het aangenaam toeven is op een goede wei, staat mijn teller bij Socius ondertussen op heel wat dienstjaren.

Communicatie is als vakgebied voortdurend in evolutie. Je kan het nog het best beschouwen als een langgerekte ontdekkingsreis waarbij het erop aankomt om nieuwsgierig te zijn én blijven. Ik haal heel wat kennis en inspiratie uit blogs, publicaties, podcasts … van vakgenoten en collega’s, maar ook – en misschien nog het meest – uit de praktijken waarmee ik contact kom. Zo zijn het geven van vormingen of het begeleiden van organisaties ook steevast boeiende leermomenten.

Laat dus zeker iets van je horen als je met een vraag zit. Benieuwd wat we van elkaar kunnen opsteken.

Scroll to Top