Mieke Vasseur

stafmedewerker communicatie

02 247 28 31

mieke.vasseur@socius.be

Als stafmedewerker communicatie behoren de website, het e-zine, de sociale media en het magazine tot mijn takenpakket. Heb je een idee voor een boeiende blog? Gaat je organisatie aan de slag met een inspirerende praktijk? Wil je een interessant project delen? Geef me een seintje, en dan bekijk ik hoe we daarmee aan de slag kunnen. In woord, beeld, video of geluid. Ook als je vragen hebt over thema’s zoals fotografie en sociale media, mag je aan mijn mouw trekken. Het is altijd fijn om iemand (op weg) te helpen!

Inspiratie om mijn job uit te oefenen, vind ik in kleine en grote dingen. In de prachtige illustraties en video’s van visueel verhalenverteller Vicky Bogaert. In de pakkende woorden van #lizismore. In het beluisteren van podcasts (mijn aanraders zijn: BobWegWerk en Leven, Patiënt Pedro, Wat je nog niet wist over …). In de handige tips van collega-communicatieprofessionals. In de adembenemende foto’s van Stephan Vanfleteren. In de nieuwsbrieven en sociale media van jouw organisatie. Volgens collega Staša ben ik ‘de Trelloqueen’. Met die planningstool hou ik alle ideeën bij, plan ik content en breng ik orde in taken (en rust in mijn hoofd).

Energie haal ik uit mijn wekelijkse danslessen, en ik trek er graag op uit met mijn fototoestel. Verder mag je me altijd storen om cheesecake te eten, Canva-sjablonen te kiezen, wist je datjes over BV’s te delen, drukproeven na te lezen, foto-apps te testen en over het Ros Beiaard te babbelen. 

Scroll to Top