Mieke Vasseur

stafmedewerker communicatie

02 247 28 31

mieke.vasseur@socius.be

Als stafmedewerker communicatie behoren de website, het e-zine en het jaarmagazine tot mijn takenpakket. Heb je een idee voor een boeiende blog? Gaat jouw organisatie aan de slag met een inspirerende praktijk? Wil je een interessant project delen? Geef me dan zeker een seintje, en dan bekijk ik hoe we daarmee aan de slag kunnen. In woord, beeld, video of geluid. Ook als je vragen hebt over thema’s zoals fotografie en sociale media, mag je aan mijn mouw trekken.

Inspiratie om mijn job uit te oefenen, vind ik in kleine en grote dingen. In de prachtige illustraties en video’s van Vicky Bogaert. In de pakkende woorden van #lizismore. In het doorbladeren van het tijdschrift Libelle (met dank aan mijn mémé om dat al jaren door te geven). In het beluisteren van podcasts (BobWegWerk en Leven, Patiënt Pedro, Wat je nog niet wist over, De Bourgondiërs…). In de handige tips van collega-communicatieprofessionals. In de adembenemende foto’s van Stephan Vanfleteren. Volgens collega Staša ben ik de Trelloqueen. Met die planningstool probeer ik al die ideeën bij te houden, en vooral ook orde in mijn taken te brengen.

Energie haal ik uit mijn wekelijkse danslessen, wandelen in de ochtendzon en iemand (op weg) kunnen helpen. Ik trek er ook graag op uit met mijn fototoestel (mijn katten Pebbles en Sushi zijn mijn favoriete modellen). Verder mag je me altijd storen om cheesecake te eten, Canva-sjablonen te kiezen, wist je datjes over BV’s te delen, drukproeven na te lezen, foto-apps te testen en over het Ros Beiaard te babbelen. 

Scroll naar top