Paco Sanogo

stafmedewerker organisatiebeleid

02 247 28 32

paco.sanogo@socius.be

Sinds begin 2019 ben ik als stafmedewerker organisatiebeleid aan de slag bij Socius. Ik geef vormingen en advies over zeer uiteenlopende domeinen die belangrijk zijn in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Enkele voorbeelden: kwaliteitsbeleid, beleidsplanning, hoe je organisatie in verandering meenemen, werken aan goed bestuur, hoe aan teamontwikkeling werken en je rol als leidinggevende daarin, coachend leidinggeven, omgaan met conflicten en weerstanden in je team, werken aan het welbevinden van je team, zelfsturende teams, projectmatig werken …  

Je kan bij mij terecht voor allerlei vragen die gerelateerd zijn aan de gezonde werking en ontwikkeling van je organisatie. Zit je bijvoorbeeld met de handen in het haar, omdat het in je team of organisatie hapert? Heb je twijfels of moeilijkheden over je rol als leidinggevende? Vraag je je af of zelfsturing een goede keuze is voor je team? Of heb je gewoon een vraag over een van de zeer uiteenlopende domeinen van je organisatiebeleid? Dan ben ik heel graag beschikbaar om je verder te ondersteunen. Aarzel niet langer, en neem contact met mij op (mijn gegevens vind je bovenaan).   

Inspiratie voor mijn werk haal ik een beetje overal, maar vooral uit de verhalen van alle professionals die ik in mijn werk bij Socius ontmoet. Ik duik ook regelmatig in artikels, boeken en YouTube-video’s over organisatiebeleid.   

Als je mij tegenkomt, is de kans heel groot dat ik een koptelefoon draag. Muziek is een onuitputtelijke brandstof voor mij. Verder haal ik veel energie uit koken, sporten en wandelen op een zonnige dag. Naast de gezellige momenten met vrienden en familie, geniet ik ook erg van mijn me-time momenten met een lekkere chai latte in het Sphinx Café in centrum Gent.  

Scroll to Top