Veerle Verdoodt

administratief medewerker

02 247 28 40

veerle.verdoodt@socius.be

Als administratief medewerker ondersteun ik mijn collega’s met hun administratie. Ik verzorg de inschrijvingen, printopdrachten en catering bij vormingen en cursussen. Ik help bij het opmaken van facturen voor vacatures en vormingen. Ook hou ik de bibliotheek en het economaat op orde. Zo vindt iedereen altijd het materiaal dat hij of zij nodig heeft. 

Als je vragen hebt, dan ben ik graag jouw aanspreekpunt. Wil je een vacature plaatsen op onze website? Verandert jouw organisatie van naam of adres en moet dat aangepast worden in onze databank? Verander je van functie of werk je voor een andere organisatie? Ik sta voor je klaar om die informatie bij te werken! Ook als je niet weet wie te contacteren, speel ik jouw vraag graag door naar de juiste collega. 

In het weekend laad ik mijn batterijen op met een goed boek of een rustgevende wandeling in het bos. Zo heb ik opnieuw energie om elke dag klaar te staan en te helpen waar nodig. En niet te vergeten: het zijn de fijne babbels en de interessante verhalen van mijn collega’s waarvoor ik met plezier naar het werk kom. 

Scroll to Top