Zé Vandenhoeck

stafmedewerker digitaal en webmaster

02 247 28 33

ze.vandenhoeck@socius.be

Sinds 2021 ben ik als digitale vakman aan de slag bij Socius. Ik ondersteun de collega’s, ontwikkel websites, monteer video’s en screencasts, pruts in databanken, onderhoud het contact met leveranciers van digitale diensten, optimaliseer onze werking waar het kan en post een gifje van ‘the IT crowd’ wanneer het moet (“Have you tried turning it off and on again?”. Werkt bijna altijd.).

Je kan bij mij terecht voor alle vragen over de inzet van digitale technologie in je werking of om je organisatie te ondersteunen (denk aan CRM/ERP), wilde plannen en over alles wat met websites te maken heeft. Zit je met een digitaal ei dat niet uitgebroed geraakt, neem zeker contact op: mijn gegevens staan hierboven!

Inspiratie om mijn job uit te oefenen haal ik nagenoeg overal: iedereen werkt tegenwoordig op min of meerdere wijze digitaal, met contacten in onze sector en op sociale media word je voortdurend bestookt met nieuwe ideeën en impulsen, om nog maar te zwijgen van de vele projecten die bestaan om de digitale maturiteit en inbedding te vergroten, nieuwsbrieven en informatieve websites. Kennis haal ik gaandeweg op waar het kan, als houder van menswetenschappelijke diploma’s is het voortdurend bijscholen. Dat maakt het interessant en vergroot mijn kennis van de twee talen (technisch/programmatorisch en inhoudelijk/agogisch). Na de nodige jaren in dergelijke functies lukt dat al aardig.

Mijn werkdag is geslaagd als ik iemand ergens mee verder kan helpen. Vaak zit het in een klein hoekje. Kan ik jou ergens mee helpen?

Scroll to Top