We zoeken een stafmedewerker (m/v/x)

Zin in een uitdagende job met toffe collega’s in een boeiende sector? Grijp dan je kans.

We zijn momenteel op zoek naar een stafmedewerker (m/v/x).

Als stafmedewerker sta je in voor het organiseren en begeleiden van vorming, ondersteunings- en ontwikkelinitiatieven voor de professionals en organisaties in het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Meer concreet groei je uit tot ons referentiepunt als het gaat om expertise m.b.t. vrijwillige inzet en verenigingen.

We winden er geen doekjes om. We verwachten dat je de handen flink uit de mouwen steekt, maar we hechten ook veel belang aan een goede balans tussen je werk- en privéleven. Daarom heb je flexibele werkuren, beschik je over de mogelijkheid tot telewerken en mag je rekenen op een aantrekkelijk aantal vakantiedagen.

Maar bovenal kom je terecht in een topteam. Je nieuwe collega’s zijn niet zomaar de eerste de besten, maar stuk voor stuk top in hun vakgebied. Van bij de start mag je dus rekenen op een prima begeleiding en ben je snel een onmisbare schakel in onze werking.

Geprikkeld? We verwachten je sollicitatie met een gemotiveerde brief, CV en eventuele referenties graag uiterlijk 1 september 2022. Voor inlichtingen over de vacature en job contacteer je Fred Dhont, directeur Socius op 0475 528 927.

Scroll naar top