Zaalverhuur

De meeste van onze cursussen en workshops gaan door in onze vormingslokalen op de vierde verdieping. Deze zalen zijn ook beschikbaar voor verhuur.

Al onze zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is ook aangepast sanitair.

Wil je een lokaal huren of neem je graag vooraf een kijkje in onze ruimtes? Neem dan contact op met Debbie Bevers (zaalverhuur@socius.be, tel.: 02 247 28 50).

Zaal Brel

 • In vergaderopstelling biedt zaal Brel plaats aan 24 personen, in klaslokaal-opstelling kan de capaciteit verhoogd worden tot 30. De tafels in zaal Brel zijn makkelijk verplaatsbaar waardoor je het lokaal snel de door jou gewenste opstelling kan geven.
 • Zaal Brel beschikt over WIFI, voldoende aansluitingspunten voor laptop, een flipchart, ondersteunend didactisch materiaal (stiften, post-its enz.) en een projectiescherm. Je kan je laptop makkelijk aansluiten aan het scherm en gebruikmaken van de aanwezige afstandsbediening voor het verzorgen van je presentatie.
 • De huurprijs bedraagt 100 euro per dagdeel.
 • Daarnaast rekenen we een forfaitair bedrag aan van 75 euro per dagdeel voor drank (koffie, thee en water bij aankomst en tijdens pauze). In elk lokaal is een waterfontein aanwezig. Er wordt geen koffie voorzien in het lokaal zelf maar koffie en thee zijn permanent beschikbaar in de foyer (pauzeruimte).

Zaal Hergé

 • In vergaderopstelling biedt zaal Hergé plaats aan 20 personen, in klaslokaal-opstelling kan de capaciteit verhoogd worden tot 26. De tafels in zaal Hergé zijn makkelijk verplaatsbaar waardoor je het lokaal snel de door jou gewenste opstelling kan geven.
 • Zaal Hergé beschikt over WIFI, voldoende aansluitingspunten voor laptop, een flipchart, ondersteunend didactisch materiaal (stiften, post-its enz.) en een projectiescherm. Je kan je laptop makkelijk aansluiten aan het scherm en gebruikmaken van de aanwezige afstandsbediening voor het verzorgen van jouw presentatie.
 • De huurprijs bedraagt 75 euro per dagdeel.
 • Daarnaast rekenen we een forfaitair bedrag aan van 50 euro per dagdeel voor drank (koffie, thee en water bij aankomst en tijdens pauze). In elk lokaal is een waterfontein aanwezig. Er wordt geen koffie voorzien in het lokaal zelf maar koffie en thee zijn permanent beschikbaar in de foyer (pauzeruimte).

Zaal Toots

Foto: zaal Toots
 • Zaal Toots biedt plaats aan 12 personen. De tafels in zaal Toots zijn niet verplaatsbaar waardoor het lokaal minder geschikt is voor het geven van vormingen en eerder dienst doet als vergaderruimte. Zaal Toots is bovendien optimaal uitgerust voor hybride bijeenkomsten.
 • De ruimte beschikt over WIFI, televisiescherm, camera en meerdere vergadermicrofoons, voldoende aansluitingspunten voor laptop, een whiteboard en ondersteunend didactisch materiaal (stiften, post-its enz.).
 • De huurprijs bedraagt 50 euro per dagdeel.
 • Daarnaast rekenen we een forfaitair bedrag aan van 25 euro per dagdeel voor drank (koffie, thee en water bij aankomst en tijdens pauze). In elk lokaal is een waterfontein aanwezig. Er wordt geen koffie voorzien in het lokaal zelf maar koffie en thee zijn permanent beschikbaar in de foyer (pauzeruimte).).

Catering

Wij bieden zelf geen catering aan. Je kan hiervoor gebruikmaken van je eigen of onze  broodjesleverancier.

Maak je voor de lunch gebruik van onze foyer/pauzeruimte, dan rekenen wij een forfait van:

 • 10 euro als je de zaal Toots huurt
 • 20 euro als je zaal Hergé huurt
 • 40 euro als je zaal Brel huurt

Kaaicafé

Je kan ook een broodjesmaaltijd of kleine snack verbruiken in het Kaaicafé. Hiervoor reserveer je best via 02 427 87 72. Meer informatie over de openingsuren vind je op www.kaaitheater.be. Menusuggesties zijn beschikbaar op de Facebookpagina van het Kaaicafé.

Informatie

Wens je informatie over de beschikbaarheid van onze zalen, of wil je een lokaal reserveren? Neem dan contact op met Debbie Bevers (officemanager), zaalverhuur@socius.be of 02 247 28 50.

Scroll to Top