jun
16
2022

Postgraduaat ‘Politisering in het sociaal werk’

Politiserend werken, Sociaal-cultureel werken

Nieuws

Socius en het postgraduaat politisering van de Associatie Universiteit Gent delen de ambitie om professionals te versterken in hun politiserend handelen. Verschillende docenten die betrokken zijn in het postgraduaat werkten ook mee aan het boek ‘Publiek Gaan! Politiserend handelen in het sociaal werk’ dat Socius onlangs publiceerde.

Sociaal-cultureel werkers die zich willen bijscholen kunnen op maandag 20 juni bij het steunpunt terecht voor de basisvorming ‘Politiserend werken’. Ervaren werkers vinden dan weer hun gading binnen het een driedaags vormingstraject voor ‘Politiserend handelen in het sociaal werk’ dat op 5 oktober start.

Ben je op zoek naar een nog meer diepgaande bijscholing waarbij je ook professionals uit andere sectoren ontmoet? Dan is het postgraduaat ‘Politisering in het sociaal werk’ wellicht iets voor jou. Het postgraduaat is een samenwerking tussen de opleidingen sociaal werk van Hogent, Howest, Arteveldehogeschool en UGent. Je komt er alles over te weten tijdens de infodag van 25 juni.

Extra duwtje in de rug

Wil je deze opleiding volgen, dan zorgt Socius voor een extra duwtje in de rug. Voor drie sociaal-cultureel werkers die het postgraduaat willen volgen, voorzien we een toelage van 250 euro.

Om in aanmerking te komen voor deze toelage:

We werken voor deze toelage volgens het principe van ‘first-in, first served’. Wacht dus niet te lang om ons te contacteren.

Neem contact op met Nele Vanderhulst voor meer informatie.


Nele Vanderhulst

Nele Vanderhulst

Scroll naar top