jan
24
2021

Onze media

Programmapunt

Jou ondersteunen, dat doen we niet enkel met een mix van on- en offline activiteiten, maar ook met actuele informatie. Alles wat je moet weten om helemaal mee te zijn vind je op deze website. Van inspirerende praktijken tot projectoproepen, sectornieuws, nieuw onderzoek

Maar onze media zijn eigenlijk ook jouw media. We zijn namelijk altijd op zoek naar straffe praktijken, mooie verhalen en rake columns om te verspreiden in de sector. Eén keer per jaar doen we dat in ons Socius-magazine, en nog veel vaker doen we dat in de vorm van blogs, video’s op ons YouTube-kanaal en natuurlijk ook op Facebook en Twitter.

Wil je graag je content verspreiden via onze kanalen? Heb je zin om jouw inspirerende praktijk neer te pennen? Of om je mooiste woorden boven te halen en jouw verhaal te vertellen in een blog? Stuur dan een mail naar Max Frans.

Daarnaast bouwen we samen aan een narratief van onze sector dat we op verschillende manieren in de vitrine zetten.

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van wat er in onze sector leeft? Van vormingen, workshops, Zoom-sessies … die voor jouw job of voor jouw initiatief relevant zijn? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en abonneer je op de thema’s van jouw keuze.

Wat je mag verwachten? Een maandelijks e-zine met blogs, video’s, sectornieuws, verhalen uit de sector en een aantal inspirerende events. Maar ook ons eigen aanbod dat specifiek voor jou interessant kan zijn.


Hilke Charels

Hilke Charels

Scroll to Top