feb
5
2024

Projectoproep voor culturele samenwerkingsprojecten met de Duitstalige gemeenschap

Internationaal

Projectoproep

Werk je in de culturele sector of ben je bezig met digitale technologie? En wil je graag met een partner uit de Duitstalige Gemeenschap een project realiseren? Aarzel dan niet en dien je projectvoorstel uiterlijk op 3 mei 2024 in.

Wat

Op basis van deze projectoproep ondersteunen we bilaterale samenwerkingsprojecten. Met deze oproep willen we samenwerking stimuleren en de publieksdeelname in beide gemeenschappen bevorderen. We focussen op digitalisering, digitale creatie en beleving.

Het project kan verschillende vormen aannemen en wordt door beide gemeenschappen gesubsidieerd. Je kunt een projectsubsidie aanvragen voor een bedrag van maximaal 10.000 euro.

Voor wie

De projectoproep staat open voor kunstenaars en organisaties die professioneel actief zijn in de culturele sector en eventueel ook niet-culturele actoren die een band hebben met digitale technologie. In beide gevallen gaat het om actoren die betrokken zijn of willen zijn bij vormen van digitale creatie en beleving en die zich bezighouden met vragen over onze toekomst en hoe ze die vorm willen geven.

Wanneer

Het project vindt plaats tussen 1 september 2024 en 31 december 2025.

Meer informatie vind je hier.


Staša Pavlović

Staša Pavlović

Scroll to Top