okt
7
2022

Welkom op PubliqForum 2022

Communicatie

Nieuws

Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven, en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap rond cultuureducatie, data, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Het publiqForum is voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector en van uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport)verenigingen.

Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqForum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)-partners samenkomen, op en naast het digitale podium. Kortom, een dag om mee te maken!

Praktisch

  • Het publiqForum gaat door op 15 december 2022 van 10u00 tot 20u00 in Brugge.
  • Een ticket kost 90 euro excl btw. Hiervoor krijg je een pak inspirerende sessies en workshops, hapjes en drankjes om je een hele dag op de been te houden en heel wat ontmoetingskansen. Voor elke deelnemende collega, neemt een tweede collega van dezelfde organisatie deel aan de voordeelprijs van 70 euro excl btw.
  • Publiq viert dit jaar 20 jaar publiq en 10 jaar UiTPAS! Je kunt je gratis inschrijven voor het feestprogramma met walking dinner en een inspirerende keynote speaker.
  • Inschrijven kan tot 7 december.

Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll naar top