jan
18
2024

Til je culturele project op met subsidies

Burgerinitiatief, Diversiteit, Internationaal, Sociaal-cultureel werken, Vrijwillige inzet

Nieuws, Projectoproep

Hou je van samenwerken en verbinden? Over de grenzen van gemeenten, sectoren of disciplines heen? 
Grijp je kans om te experimenteren en te groeien in je culturele praktijk.

Vraag een subsidie aan voor jouw bovenlokaal cultuurproject.

Ben je een kleinere culturele speler, duurt je project maximaal 1 jaar en vraag je minder dan 25.000 euro subsidie? Kies dan voor de kleinschalige bovenlokale cultuurprojecten.

De deadlines hiervoor zijn 1 maart 2024 en 1 september 2024.

OP/TIL maakt je wegwijs

OP/TIL stimuleert cultuur in alle richtingen. Het steunpunt verbindt spelers uit de brede cultuursector, over de grenzen van gemeenten, sectoren en disciplines heen.

Geef je projectideeën vorm met de hulp van OP/TIL. Stel een dossier op en vraag een subsidie aan. De deadline is 1 maart 2024.

OP/TIL maakt jou wegwijs met een webinar, een stappenplan, consults op maat en de toolkit Bovenlokaal Werken. Wil je kort een idee aftoetsen, of heb je een kleine of grote vraag? Dan kan je die nu ook stellen tijdens een live of digitale VRAAG/RAAK

Heb je een idee voor een kleinschalig cultureel project en wil je meer informatie over de subsidie? Op 22 januari organiseert OP/TIL een online infosessie samen met VOEM.

Hulp nodig bij je begroting? Schrijf je in voor de online workshop begroten op 15 februari 2024.

Het Bovenlokaal Cultuurdecreet

In 2019 ging het nieuwe decreet Bovenlokale Cultuurwerking van start. De Vlaamse overheid reikt 4 keer per jaar subsidies aan voor jouw unieke en grensverleggende cultuurproject.


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top