sep
28

Communicatieatelier ‘Boost je communicatie met AI’

ChatGPT kreeg als eerste AI-toepassing voor het brede publiek heel wat aandacht. Maar deze tool is slechts het topje van de ijsberg. Er is een golf van nieuwe toepassingen met artificiële intelligentie op komst. Wat kunnen zulke online tools betekenen voor jouw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.

Wat mag je verwachten?

In deze praktische workshop ontdek je alle mogelijkheden van artificiële intelligentie. Wat is er zoal op de markt? Wanneer, waarom en hoe zet je AI in? Wat zijn de pro’s en contra’s? En wat nog te verwachten als we een blik op de toekomst werpen?

Je krijgt een overzicht én we gaan samen experimenteren. Hoe haal je vandaag al het onderste uit de kan van AI? Hoe zorg je dat een computer begrijpt wat je bedoelt?

Praktisch

  • De sessie vindt plaats op donderdag 28 september van 9.30 u. tot 12.30 u. in het Graaf de Ferrarisgebouw (lokaal 00.G.70) (Koning Albert II-laan 20 in Brussel).
  • De begeleiding is in handen van Brecht Vanderstraeten van I Like Media.
  • Houdt iets jouw inschrijving tegen, we helpen je graag verder.

Weldra vind je hier alle verdere praktische informatie en kan je je ook inschrijven.

Wens je deel te nemen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en kies voor het thema ‘Communicatie’ dan ontvang je een bericht zodra we de inschrijvingen starten.

 

 


Communicatie, Digitaal

Praktisch

  Graaf de Ferrarisgebouw
  28 september 2023
  9:30 tot 12:30

Locatie

Graaf de Ferrarisgebouw
Koning Albert II laan 20
Brussel
Max Frans

Max Frans


Scroll naar top