dec
19
2022

Lancering Inspiratieplatform Deelgenoten.be

Communicatie, Sociaal-cultureel werken, Vrijwillige inzet, Werken met groepen

Nieuws

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. En toch zijn we allemaal anders. En soms leven we precies naast elkaar, of lijkt het alsof je alleen staat. Wat als we nu eens meer verbinden met elkaar? Voor fijnere relaties, een mooier leven, een betere wereld. Daarom lanceert Impuls een spiksplinternieuw inspiratieplatform over Verbindende Communicatie: Deelgenoten.be.  

Iedereen met interesse in meer verbinding met anderen kan er grasduinen in de artikels. Je vindt er ook gratis downloads zoals e-books, toolboxen, luisteroefeningen en e-cards met unieke boodschappen rond emoties. Wie geprikkeld is, kan verder leestips vinden of is welkom op de trainingen en oefengroepen van Impuls. Ben je geprikkeld en wil je meer? Stil je honger met trainingen. Zoek je vorming voor je organisatie of voor je vrijwilligers? Check het aanbod.

Met Deelgenoten wil Impuls zoveel mogelijk mensen van de kracht van verbinding laten proeven. Ze vroegen aan de woordkunstenaars van Proza-k om een gedicht te schrijven. De giraf en jakhals zijn belangrijke symbooldieren in Verbindende Communicatie. Leer hen kennen in het gedicht De dieren in ons.

Dit inspiratieplatform is nooit klaar. Impuls vult het geregeld aan met nieuwe inspiratie over Verbindende Communicatie. 


Mieke Vasseur

Mieke Vasseur

Scroll to Top